Back to All Events

Dissabte d'invertides i extensions enrera.

  • ESPAI DE IOGA 6 Rambla de la Llibertat Girona, CT, 17004 Spain (map)

En aquests tallers aprendrem i compartirem les qüestions més bàsiques sobre les postures invertides més i importants segons el Ioga Iyengar: Adhomukha Svanasana, Uttanasana, Sirsasana, Salamba Sarvangasana, Setubandha Sarvangasana i VIparita Karani. També aprendrem sobre els seus beneficis i com utilitzar diferents suports per adaptar la seva pràctica a diferents particularitats.

Ala segona part considerarem i practicament diferents qüestions sobre les extensions endarrera, com preparar-les i adaptar-les amb l’us de suports per rebre el màxim benefici i comprensió possible. Salabhasana, Dhanurasana, Ustrasana, Viparita Dandasana i Urdvha Dhanurasana

Totes les classes i tallers amb els elements que caracteritzen la nostra pràctica i el nostre ensenyament:

  • Alineament per observar la geometria i les mesures en el cos.

  • Dinamisme per explorar mobilitat i direcció.

  • Intensitat per incrementar la capacitat d’acció.

  • Suports per crear espai, temps i comprensió en les postures.

  • Connexió del cos i la ment amb el present atenent a la respiració.

HORARIS: × Invertides: 9:30 a 11h

× extensions enrere 11h a 13h

PREUS: + Invertides 10* / 15 € *alumnes matriculats

+ Extensions enrere: 15* / 20€

# Les 2 classes: 20*/ 30€

DIRECCIÓ: Rambla de la Llibertat 6, 4rt 2a Girona

A l’ Espai de ioga.cat trobaràs una sala de més de 80 metros quadrats, espaiosa, lluminosa i oberta al Riu Onyar i el Pont de Pedra. El centre està totalment equipat i no cla que portis res de material, tan sols roba cómoda per la pràctica i alguna màniga llarga pel pranayama.

A l’ Espai de ioga.cat trobaràs una sala de més de 80 metros quadrats, espaiosa, lluminosa i oberta al Riu Onyar i el Pont de Pedra. El centre està totalment equipat i no cal que portis res de material, tan sols roba cómoda per la pràctica i alguna màniga llarga per les restauratives.

SI vens en cotxe disposes de diferents zones d’aparcament gratuït aprop. Les més recomanables si no et vols liar pel centre són els aparcaments de la Copa i els de la zona de Pedret, es troben a uns 10- 15 minuts a peu de l’Espai de Ioga. També disposes de diferents aparcaments de pagament aprop de plç Catalunya i el Mercat del Lleó a 5 min.