Back to All Events

Dissabte de restauratives i flexions endavant.

  • ESPAI DE IOGA 6 Rambla de la Llibertat Girona, CT, 17004 Spain (map)

Un matí per recuperar l’equilibri després de festes, per donar-nos espai per a la introspecció, per encarar el nou cicle de creixement cap a l’estiu.

A la primera part aprendrem una seqüència d’àssanes de descans actiu (restauratives) amb suports (props) i com adaptar-les a les nostres peculiaritats. Aquestes àssanes amb suports ens permeten percebre les diferents parts de la nostra estructura, a guiar el cos de forma amable però clara cap a situacions més saludables, ens fan més conscients del marc en el que ens trobem i dels espais que necessitem revisar i cuidar.

En les àssanes endavant ens obrim a la introspecció, a recollir-nos en el nostre cos en la nostra primera i última casa, a crear un espai per l’autoobservació.. A través de la comprensió de la nostra espina vertebral i dels nostres malucs aprendrem a com situar-nos de forma saludable i com realtzar-les perquè ens siguin realment útils.

Totes les classes amb els elements que caracteritzen el nostre ensenyament:

  • Alineament per l’observació de les mesures del cos.

  • Dinamisme per incrementar la mobilitat.

  • Intensitat per explorar la capacitat d’acció.

  • Suports per crear espai, temps i comprensió en les postures.

HORARIS: × Restauratives: 9:30 a 11h

× Endavant: 11h a 13h

PREUS: + Restauratives: 10* / 15 € *alumnes matriculats

+ Aprofundiment: 15* / 20€

# Les 2 classes: 20*/ 30€

DIRECCIÓ: Rambla de la Llibertat 6, 4rt 2a Girona

A l’ Espai de ioga.cat trobaràs una sala de més de 80 metros quadrats, espaiosa, lluminosa i oberta al Riu Onyar i el Pont de Pedra. El centre està totalment equipat i no cal que portis res de material, tan sols roba cómoda per la pràctica i alguna màniga llarga pel pranayama.

A l’ Espai de ioga.cat trobaràs una sala de més de 80 metros quadrats, espaiosa, lluminosa i oberta al Riu Onyar i el Pont de Pedra. El centre està totalment equipat i no cal que portis res de material, tan sols roba cómoda per la pràctica i alguna màniga llarga per les restauratives.

SI vens en cotxe disposes de diferents zones d’aparcament gratuït aprop. Les més recomanables si no et vols liar pel centre són els aparcaments de la Copa i els de la zona de Pedret, es troben a uns 10- 15 minuts a peu de l’Espai de Ioga. També disposes de diferents aparcaments de pagament aprop de plç Catalunya i el Mercat del Lleó a 5 min.